vineri, 17 februarie 2012

WAZZUB Revine


Daca aveti deja cont la WAZZUB , veti fi ghidat sa introduce-ti unele date si contul dumneavoastra v-a fi transferat aici cu punctajul (Factory) pe care l-ati dobandit .

Este o rubrica unde trebuie sa pui un video - eu l-am pus pe acesta  http://www.youtube.com/watch?v=Iyun49Omkoc&feature=plcp  si îl poti folosi si tu (nu este obligatoriu ) - este cu imbunatatirea Lanternelor prin inlocuirea becului cu un Led , la o lanterna alimentata cu 3 baterii de 1,5 V si care îi prelungeste considerabil timpul de functionare .
Vezi ca ati cer datele Personale , vezi mai jos si cum am completat eu , pui si un link situl sau blogul tau si mai trebuie sa bifezi 4 jocuri (patratelul de sub joc )  .

Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

 






Felicitări, Al
Sunteţi calificat pentru a lua parte la fenomenul de împărţire a succesului nostru!
Spune pur şi simplu de prieteni, parteneri si familia ta despre "Internet Perfect" şi să le invite să se alăture comunităţii noastre. Aici este link-ul personal pentru a invita pe alţii:


Pentru fiecare membru gratuit, care se alătură prin intermediul link-ul invitaţia dumneavoastră, vom adăuga o la DealFACTOR dumneavoastră personale plus, vom adăuga o să DealFACTOR dvs. pentru fiecare membru gratuit care prima generaţie de membri invită, şi aşa mai departe, adânc de 5 generaţii.Mai mare va DealFACTOR creşte, DealPOINTS mai mult veţi primi în fiecare lună, începând cu 1 august, zi de lansarea noastră finală. Foloseste DealPOINTS dvs. pentru cumparaturi gratuite, cupoane gratuite şi jocuri indemanare faţă de alţi membri.
Felicitări,
Sunteţi calificat pentru a lua parte la nostru S uccess S Haring P henomenon!
Spune pur şi simplu de prieteni, parteneri si familia ta despre"Internet Perfect" şi să le invite să se alăture comunităţii noastre.Aici este link-ul personal pentru a invita pe alţii:http://www.myperfectinternet.com/?refid=f98b8              ~~HEAD=NNS
Dvs. de ofertaFACTOR
Pentru fiecare membru gratuit, care se alătură prin intermediul link-ul invitaţia dumneavoastră, vom adăuga o la dumneavoastră personale, oferta FACTOR plus, vom adăuga o să vă ofertafactor pentru fiecare membru gratuit care prima generaţie de membri invită, şi aşa mai departe, adânc de 5 generaţii. Te mai mare oferta FACTOR creste, cele mai multe Deal puncte, veţi primi în fiecare lună, începând cu 1 august, zi de lansarea noastră finală. Folosiţi-vă Dealpuncte pentru cumparaturi gratuite, cupoane gratuite şi jocuri indemanare faţă de alţi membri.
https://eu.ixquick.com/    Motor privat de cautare



Wazzub provide no information about who is behind the company or who is running it on their website at the time of publication.
As always, if a MLM company is not upfront about who is running things or behind it, be extremely cautious about joining it.
The domain wazzub.com is registered to ‘Internet Global Value Inc.’ operating out of Delaware in the US.
This corporation can be confirmed to exist by visiting the State of Delaware website and punching in ‘internet global value’ into an entity search.
There is a website for Internet Global Value Inc., but this domain is registered to a ‘Internet Global Value Inc.’ with an address given as a PO Box in San Fransico, California.
I do note that this registry information hasn’t been updated since the 27th December, 2010 – so it might very well just be out of date. That said, their description of themselves on the website certainly seems to match the company being behind Wazzub;
Internet Global Value (IGV) is listed in all major market places around the globe as an accredited dealer and has access to virtually all the available shares of lucrative Internet Projects.
Because of that, IGV does not limit its clients/investors to only one Internet venture but creates different Portfolio Companies where the client investments are spread amongst quality projects.
What other projects these guys are involved in though, if any, remains a mystery.

Update December 28th 2011 – Since authoring this article the WHOIS for wazzub.me has been changed to
GIT Global Investments Inc.
391 NW 179 Ave
Beaverton, Oregon 97006
United States
GIT Global Investments Inc. is registered as a ‘personal Services and Laundries‘ business and appears to have nothing to do with either MLM or the internet.
A ‘Cathy L Halverson’ is listed as a contact for GIT, but who she is or what her network marketing history is (if any) remains unclear.
Cathy Halverson, along with a ‘William B. Halverson’ and ‘David E Halverson’ (are these real names?) all seem to involved in something called ‘Flex World’ and ‘PSG2000′ back in 2004 that was still running in 2006.
The Halversons also appear to have multiple companies in their names;
Hi Detektiv007, habs found, but there is the name of Cathy Halverson!
This clan runs a whole host of shell companies and unauthorized banks, sometimes one is Chairman of DAVID E Halverson PSG2000! Thus the circle closes ….
Wazzub fără a oferi informaţii cu privire la cine este in spatele companiei sau pe care îl execută pe site-ul lor, la momentul publicării.
Ca întotdeauna, în cazul în care o companie de MLM nu este în avans cu privire la care se execută lucruri sau in spatele ei, sa fie extrem de precaut cu privire la aderarea la ea.
Wazzub.com domeniu este înregistrat la "Valoarea Internet Global Inc" de operare din Delaware din SUA.
Acest profit poate fi confirmată să existe prin vizitarea site-ului de statul Delaware şi perforare în "valoare de internet la nivel mondial" într-o entitate de căutare.
Există un site de Internet Global Inc valoare , dar acest domeniu este înregistrat la o "valoare de Internet Global Inc" cu o adresă dată ca o cutie poştală în San Fransico, California.
Fac act de faptul că aceste informaţii de registru nu a fost actualizat de la 27 decembrie 2010 - asa ca s-ar putea foarte bine să fie doar din data. Asta a spus, descrierea lor se pe site-ul cu siguranţă, pare a se potrivi companiei fiind din spatele Wazzub;
Valoarea globală Internet (IGV) este menţionată în toate locurile de piaţă importante de pe glob ca un distribuitor autorizat şi are acces la aproape toate acţiunile disponibile ale proiectelor de Internet profitabile.
Din cauza că, IGV nu se limitează clientilor sai / investitorii să se aventureze pe Internet doar una, ci creează diferite companii de portofoliu în cazul în care investiţiile client sunt răspândite printre proiecte de calitate.
Ce alte proiecte acesti tipi sunt implicate în, deşi, dacă este cazul, rămâne un mister.

Actualizare 28 decembrie 2011 - Din autor acest articol WHOIS pentru wazzub.me a fost schimbat
GIT Investiţiile Global Inc 
391 179 Ave NW 
Beaverton, Oregon 97006 
Statele Unite ale Americii
GIT Investiţiile Global Inc este înregistrată ca ale serviciilor personale şi Spălătorii de afaceri şi pare să nu aibă nimic de a face fie cu MLM sau internet.
Un "Cathy L Halverson" este listat ca o persoană de contact pentru GIT, dar care ea este sau ceea ce istoria ei de marketing in retea este (dacă există), rămâne neclar.
Cathy Halverson, împreună cu un "William B. Halverson" şi "David Halverson E" (sunt aceste nume reale?), Toate par sa implicat în ceva numit "Flex World" şi "PSG2000", in 2004, care a fost difuzate în continuare în 2006.
Cele Halversons, de asemenea, par să aibă mai multe companii în numele lor;
Bună Detektiv007, Caracterizare găsit, dar nu este numele de Cathy Halverson!
Acest clan se execută o serie întreagă de companii de shell şi bănci neautorizate, uneori, unul este preşedinte al DAVID E Halverson PSG2000! Astfel, cercul se închide ....

Welcome back to your WAZZUB members' area!  



WAZZUB ! Un mod nou de a naviga pe Internet. 


Doar pînă pana pe 9 aprilie te poți inscrie !


O AFACERE SIMPLĂ WAZZUB PE INTERNET


Te inscrii gratuit ! Devii membru fondator și pentru că ai susținut acest proiect , vei fi platit !  Nu impune nicio obligaţie, nu cere niciun ban şi nu presupune niciun risc !

Te poti inscrie chiar acum la WAZZUB ! http://signup.wazzub.info/?lrRef=f98b8

Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu