sâmbătă, 22 septembrie 2012

Mirajul Banilor !




Urmarirea pasiunii, a visului personal este, in sine, o recompensa. Ea iti aduce bucurii in fiecare moment, iti da un sentiment de implinire si de valoare personala
 Vezi și 
  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

 


Trebuie sa traiesti , iar pentru a trai ai nevoie de bani.
In momentul in care au trecut cativa ani de la demararea calatoriei tale in urmarirea visului personal, vei deveni suficient de cunoscut. 
Cititorii blogului tau se vor inmulti, lista de marketing va creste. Acestea sunt conditiile esentiale pentru a putea incepe monetizarea pasiunii tale, pentru ca nu exista vanzare fara cumparatori.
Monetizare?
Vine de la moneta, un cuvant latin care de-a lungul timpului si-a modificat semnificatia, ajungand sa insemne moneda, bani. A monetiza inseamna a scoate bani din ceva. Orice. Chiar si din pasiunea ta.
Monetizarea este pasul urmator, necesar, care inseamna maturizarea preocuparilor tale. Dar banii nu trebuie sa devina un scop in sine, pentru ca pasiunea pentru bani te va face sa te abati de la visul tau. Nu trebuie sa cazi in aceasta capcana!
Banii in sine nu sunt un lucru rau, dar dragostea de bani poate deveni o obsesie care te duce spre distrugere. In momentul in care vrei sa faci mai multi bani, incepi sa te gandesti la ei mai mult decat la ceea ce faci. Iti vei modifica planul si felul in care iti urmaresti visul doar pentru a produce mai multi bani. Acest lucru inseamna ca visul nu mai este prioritar, ca el nu mai este in centrul atentiei tale. Curand iti vei da seama ca nu mai obtii rezultetele bune pe care le-ai avut inainte, ca a disparut pasiunea, ca faci ceea ce faci doar din inertie, nu din cauza focului interior. Banii ti-au consumat pasiunea. Acesta este inceputul sfarsitului.



Afaceri online

PC Computer

Locuinta - O investitie necesara

De la prietenii niștri RELIGIE

LITERATURA și CREDINTA

Economico - Sociale

Politici Fiscale , Sociale

Situatia ECONOMICO-SOCIALA

Stiinta si tehnica



Antidotul este simplu: cresterea naturala.
Orice proces care se desfasoara in acest univers are un ritm interior, determinat de legile care guverneaza realitatea. Daca vrei sa fortezi rezultatele, sa le obtii mai repede, vei putea. Exista tot felul de metode. Dar va urma o crestere artificiala, care nu poate fi sustinuta in timp. De aceea la un moment dat, dupa cresterea spectaculoasa va urma caderea. Lucrurile au tendinta sa revina la starea de echilibru.
In schimb, daca optezi pentru o crestere naturala, dai lucrurilor posibilitatea sa isi creeze o baza stabila. Iti dau un exemplu.
Sa zicem ca vrei sa scoti o carte si ai nevoie de cititori. Un pas foarte important este realizarea unei liste de persoane care ar fi interesate de cartea ta, lista care trebuie construita inainte de scrierea cartii. Din dorinta de a avea o lista mare, vei lucra frenetic pentru promovarea cartii tale. Acest lucru va reduce din timpul dedicat scrisului, ceea ce va intarzia termenele limita stabilite pentru publicare. Degeaba ai reusit sa strangi un numar mare de persoane, ele isi vor pierde interesul in momentul in care vor vedea ca promisiunea ta (cartea pe care o scrii) nu se materializeaza. Ai fortat cresterea naturala si ai ajuns intr-un impas.
Un secret al obtinerii cresterii naturale este urmatorul: nu trebuie sa te bazezi pe banii care ii obtii din monetizarea visului tau, pentru traiul zilnic. Daca necesitatile tale de supravietuire sunt obtinute din alte surse financiare, atunci nu exista nici o presiune asupra obtinerii de bani. 
Ca atare nu vei fi tentat sa incerci o crestere artificiala.
Acest lucru se poate face:
* daca ramai la parinti pana in momentul in care pasiunea ta produce suficienti bani pentru a putea sa te intretina
* daca ai o alta slujba care iti produce venit pentru supravietuire
Indiferent care este alegerea ta, ea trebuie sa iti asigure independenta.
Monetizarea pasiunii tale se poate face din mai multe surse.
Blogul, prin:
* spatii de reclama vandute de tine
* spatii de reclama vandute prin agentii sau firme specializate (de exemplu Google AdWords)
* sisteme de afiliere (recomandare de produse sau servicii de la care primesti un procent din fiecare vanzare realizata prin intermediul blogului tau)
* articole platite

Din producerea de continut, prin realizarea de:
* carti electronice (ebooks)
* carti audio (audiobooks)
* carti publicate
* cursuri scrise
* cursuri audiovizuale
* webinarii
Contributie personala:
* consultanta
* training
* productie (daca e cazul)
Fiecare din aceste modalitati poate deveni o afacere si o sursa de bani. Fiecare dintre ele reprezinta o lume in sine, a caror reguli trebuie sa le inveti si unde succesele apar numai prin munca sustinuta si seriozitate. Dar daca vei reusi in unul sau (recomandabil) mai multe din aceste domenii, nu vei mai avea probleme cu banii. De ce? Pentru ca se poate ca unul sau altul din domenii sa nu mai fie la moda si sa nu mai produca bani dar e imposibil ca toate domeniile sa intre ‘in faliment’. Iar marele avantaj este ca o parte din aceste modalitati de a face bani pot fi transformate in surse de venit pasive.
Veniturile pasive
In momentul in care banii care vin din pasiunea ta se vor inmulti, vei fi tentat sa cheltui tot mai mult. La inceput vei dori sa pleci de la parinti (daca nu ai facut acest lucru deja), apoi sa-ti cumperi tot felul de lucruri, mai mult sau mai putin necesare. Acesta este un alt punct critic, pentru ca scopul tau este de a obtine independenta financiara, nu o viata caldutza.
Independenta financiara se obtine numai prin gasirea unor surse de venit pasiv. In esenta, sursele de venit pasiv aduc bani fara sa fie nevoie sa muncesti. Evident, pentru a avea o sursa de venit pasiv trebuie ca aceasta sa fie creeata, dar dupa ce ti-ai construitt-o, nu mai trebuie sa te agiti, ci doar sa o supraveghezi.
Sursele de venit pasiv poti fi legate de pasiunea ta, prin:
* vanzare de spatiu publicitar in blogul tau
* vanzarea unei carti in format electronic, scrisa de tine
* vanzarea unei carti scrise de tine
Veniturile din vanzari sunt realizare de altii (firma de publicitate pentru blogul tau, programele automatizate de vanzare pentru cartea electronica, distribuitorul cartii tale pentru cartea publicata…) dar banii intra in contul tau.
O alta sursa de venituri sunt investitiile. Cele mai simple si sigure sunt investitiile imobiliare. Poti cumpara o cladire pe care sa o inchiriezi. Valoarea cladirii va creste in timp iar tu vei primi luna de luna bani din chirii.
Investitiile pe pietele financiare sunt alte surse de venit pasiv. Ele necesita cunostinte de specialitate sau angajarea unui consultant financiar. Personal iti recomand sa nu lasi banii obtinuti de tine, prin efort, pe mana consultantilor. Daca ai reusit sa-ti monetizezi visul inseamna ca esti perfect capabil sa investesti pe pietele financiare. Trebuie doar sa inveti cum.
Veniturile pasive sunt cheia independentei financiare. Obtinerea lor trebuie sa fie principala ta preocupare in domeniul finantelor. Cu cat vei avea mai multe surse de veni pasiv, cu atat vei fi mai prosper. Cu cat vei avea mai multi bani fara sa muncesti, cu atat vei fi mai liber sa-ti urmaresti visul personal, vei avea mai mult timp pentru tine si pentru familia ta.
Tine minte: cei mai multi oameni urmaresc doar banii. Este o greseala majora. Degeaba ai bani daca nu ai timp ca sa te bucuri de ei. Secretul este de a avea bani si timp, iar acest lucru nu il poti obtine decat daca iti construiesti surse de venit pasiv.
Comments (48)
Venituri pasive din upload de fisiere
Filed under: Venituri Pasive — Tags: bani, catre, de exemplu, din punct de vedere, download, evident, exemplu, faci venituri, fisiere, internet, link, pasie, pasiv, pe internet, pentru, pentru traficul generat, punct de vedere, serverele,sursa, sursa de venit, upload, upload de fisiere, uploading, venit, venituri — venituri @ 7:58 pm
Mai mult sau mai putin, fiecare dintre noi a cautat la un moment dat un fisier pe Internet (fie ca a fost vorba de o carte, de un pachet software, de o arhiva, un videoclip, o piesa muzicala, o prezentare, un document oarecare, etc) sau a trimis un astfel de fisier catre prieteni sau catre colegi. Statisticile regionale facute publice de serverele de file-sharing, denota faptul ca romanii sunt printre cei mai activi utilizatori in cadrul acestor servicii.
In ceva mai putine cazuri, din lipsa unui mediu de stocare (DVD, memory card/stick, etc) sau pur si simplu pentru o distribuire rapida catre un grup larg de persoane, unii dintre noi au trimis fisierele respective fie prin intermediul unui serviciu de instant messaging (Yahoo Messenger, etc) fie ca mail attachment si, poate de cele mai putine ori, prin distribuirea unui link de download, dupa incarcarea fisierelor respective pe un server de gazduire online.
Practic, site-ul recenzat astazi este unul dintre multele servicii care asigura gazduire, distributie si transfer de fisiere, dar care ofera membrilor sai o cota parte din profitul incasat in urma difuzarii de anunturi publicitare, in speta ca un soi de recompensa pentru traficul generat de acestia. Evident, Uploading.com se inscrie din punct de vedere structural in categoria instrumentelor online care pot contribui la asigurarea unui venit pasiv pe Internet fara nici un fel de investitie sau costuri suplimentare.
In comparatie cu alte site-uri similare, limitele Uploading.com in privinta dimensiunii fisierelor sunt destul de putin restrictive, lasand utilizatorului posibilitatea de a incarca pe server fisiere cu dimensiunea de maximum 100Mb (lucru evident benefic in comparatie cu restrictiile impuse de serverele de e-mail, de exemplu). Marele beneficiu rezida insa din faptul ca nu trebuie sa mai trimiti fisierele respective catre fiecare persoana interesata de ele, ci doar link-urile de download ale acestora, dar mai ales din faptul ca de fiecare data cand un prieten, un coleg sau alti utilizatori de Internet vor descarca aceste fisiere, Uploading.com te va recompensa financiar pentru traficul generat.
Un aspect relativ secundar (dar totusi de mare importanta) este reprezentat de faptul ca Uploading.com foloseste una dintre cele mai rapide si sigure tehnologii in materie de server-networking (vorbim practic de memorie aproape nelimitata in conditiile lucrului cu conexiuni Internet multi-gigabyte) sau, cu alte cuvinte, asigurand un mediu sigur, stabil, confidential si convenabil pentru stocarea, distribuirea si transferul de fisiere.
Daca poti asigura suficient de mult trafic pentru a obtine 1000 de descarcari unice ale portofoliului tau de fisiere, Uploading.com iti va plati 10-20$ (variatia veniturilor fiind tributara originii geografice a traficului – de exemplu daca marea majoritate a descarcarilor au fost facute din Rusia, veniturile vor fi afectate in sens negativ). Evident, ca in orice sistem similar, iti poti rotunji veniturile prin cooptarea de noi membri, actiune pentru care Uploading.com te va recompensa cu un procent de 10% din castigurile generate de utilizatorii recomandati de tine. Daca in timpul folosirii link-ului tau de referral, un utilizator oarecare se decide sa achizitioneze un cont de Premium access, vei primi un bonus de 20$.
Plata minima este de 30$ si este procesata zilnic (la cerere) via pese, Epassporte, Wire Transfer, Webmoney and PayPal.
bani din sharing
Pasii ce trebuie urmati pentru a putea incasa primii 30$.
Desi focalizarea pe ideea de maximizare a expunerii link-urilor de download poate fi utila (prin postarea link-urilor pe forumuri populate), principalul element al unei strategii de castig rapide este reprezentat de continutul fisierelor incarcate pe serverele Uploading.com. Daca, de exemplu, vei incarca filme, carti, manuale, fotografii, clipuri, documente rare sau greu de obtinut, vei avea sansa sa observi ca download-urile se genereaza foarte rapid (si implicit veniturile pasive aferente acestora). Eu spre exemplu am distribuit prezentari si documente din zona medicala.
Evident, este util sa postati link-urile de download pe bloguri sau forumuri de nisa, in grupuri de specialitate, etc (de exemplu daca incarcati cateva carti de medicina, un pas important ar fi postarea link-urilor de download pe un forum specializat care permite acest lucru). Evident, varianta mai lejera din punct de vedere al timpului alocat este de a beneficia de descarcari din cadrul comunitatii de utilizatori proprii a Uploading.com, care cauta un anumit continut direct pe serverele companiei.
Din punctul meu de vedere, folosirea Remote Upload Manager este imperativa. Aceasta functie da posibilitatea upload-ului de fisiere direct din surse online (ex: youtube); practic se adauga un numar mare de link-uri in upload manager, dupa care se poate face orice altceva pana la finalul procesului cand contul propriu este actualizat in mod automat.
Sales Feature este o functie care merita, de asemenea, folosita. Intrucat cei care vor sa descarce gratuit content de pe Uploading.com o pot face in limita a 150Mb, exista sansa ca unii dintre ei sa doreasca sa se inregistreze cu un cont premium. Indiferent de planul pe care-l aleg, tu vei primi echivalentul a 50% din veniturile generate de catre utilizatorii care ajung pe site-ul Uploading.com prin link-ul tau de referring. In final, ar mai trebui mentionat faptul ca trebuie evitata incarcarea fisierelor de sub 1Mb, intrucat serverul nu plateste descarcarile aferente acestor fisiere si ca in principiu trebuie sa detii o adresa de PayPal functionala.
Dovezi de plata pentru Uploading.com

Sfat pentru antreprenori: pune deoparte 30% din veniturile afacerii tale si plateste-te
Cand avea doar opt ani, Nik Halik a pus pe hartie cele zece lucruri pe care voia sa le faca in viata. Printre acestea se numarau: sa devina un star rock, sa urce pe cel mai inalt munte din lume, sa ia masa pe Titanic, sa vada 100 de tari si sa devina independent financiar. I-au mai ramas doar doua de indeplinit: sa locuiasca pe o nava spatiala in cosmos si sa mearga pe Luna. Foarte curand probabil le va atinge si pe acestea, avand in vedere ca dupa vizita in Romania, la sfarsitul lui octombrie, va face o calatorie in spatiu.
Nik Halik, care a devenit milionar la 20 de ani, pune mare pret pe educatia financiara si pe faptul ca trebuie sa ne indeplinim visele.
“Orice venituri genereaza afacerea ta in prezent pune deoparte primii 30% si plateste-te. Exista un sistem care domina vietile celor mai multi dintre noi. De obicei liderii platesc pe toata lumea si se lasa pe ei la urma, dar eu cred ca noi suntem cei mai importanti oameni de pe lume, asa ca trebuie sa ne platim pe noi intai. Te pui inaintea tuturor facand acest lucru si te simti mai important”, spune Nik Halik, fondatorul a doua companii financiare, Money Masters Global si Financial Freedom Institute, prezent saptamana trecuta la Bucuresti la conferinta “Young Leaders’ Forum”.
Secretul sau in afaceri? “Nu accept niciodata un raspuns negativ. Pentru mine ‘nu’ inseamna un ‘da’ intarziat”.
Halik investeste de cand avea 14 ani in proprietati si actiuni la bursa. Pana la 17 ani a strans 35.000 de dolari. Atunci in loc sa se inscrie la universitate si sa devina avocat, s-a angajat ca agent de turism si si-a cumparat un bilet dus catre America. Era cel mai tanar din familia sa care a plecat, iar in traditia greaca, cel mai tanar fiu trebuie sa fie cel care ramane acasa si are grija de parinti, dar tocmai el a fost cel care a plecat de-acasa.
“Nu m-am nascut intr-o familie bogata, insa m-am nascut cu mult potential. Sunt fiul unor imigranti saraci. Parintii meu aveau cate doua joburi fiecare, ca noi, cei patru copii, sa mergem la scoli particulare”, povesteste Halik, 37 de ani, care este de parere ca este bine sa fii educat, dar mai important este sa te specializezi intr-un anumit domeniu.
Halik povesteste ca i-a fost greu sa faca primul milion. Cel mai greu lucru pe care trebuie sa il faci este sa creezi o formula pe care sa o urmezi, iar acest lucru dureaza mult timp. Dupa ce a castigat inca zece milioane, lucrurile au mers mai usor pentru ca a trebuit doar sa repete acelasi proces.
“Creez produse si servicii pe care oamenii si le doresc. Am aflat acest lucru facand cercetare si am creat un produs care sa satisfaca acea cerere. Oferta unica de vanzare a mea (USP -unique selling proposition) consta in faptul ca vreau ca oamenii sa fie clientii mei pentru totdeauna si sa reusesc sa le modelez intreaga viata”, explica Halik, care precizeaza ca printre serviciile pe care le ofera se numara asigurarile, serviciile financiare, educatia financiara, dar si vacantele tip aventuri. Pe scurt, Halik incearca sa le arate clientilor cum sa faca bani, dar si cum sa-i cheltuiasca.
Halik precizeaza ca afacerea sa nu este afectata de criza financiara, insa acest lucru ar putea sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca le lipseste educatia financiara, intrucat acelasi ciclu de evenimente a mai avut loc de-a lungul istoriei.
“Exista o lipsa de credite pe piata si toata lumea are o singura sursa de venit. Eu cred ca trebuie sa ai cel putin cinci surse de venit. Eu am venituri pasive si active. Un venit pasiv este cel care nu necesita prezenta mea. Am 15 surse diferite de venit, dintre acestea 10 sunt pasive si 5 active, care vor deveni pasive apoi. De asemenea, pe viitor, voi dezvolta alte cinci afaceri care vor avea nevoie de prezenta mea in faza de inceput pana se va construi fundatia, iar obiectivul meu este sa le fac tot pasive”, explica Halik.
Inainte de a face anumite produse sau servicii, Halik cerceteaza care sunt dorintele consumatorilor, si, in functie de intenstitatea cererii, creeaza produsul.
“De multe ori, am vandut produse pe care nici macar nu le aveam, dar am creat produsul pentru a satisface cererea. Un retailer traditional cumpara produsele, plateste taxele, plateste salarii, deschide usile si abia apoi spera sa gaseasca clienti care sa cumpere produsele. Cred ca aceasta este o metoda prea traditionala, prea ‘old school’”, crede Halik.
In opinia sa, managerii romani sunt de apreciat pentru ca au cunostinte foarte bune de limba engleza si, de asemenea, au idei foarte bune.
“Am calatorit mult prin Europa de Est si cred ca Romania se numara printre primele tari cu un nivel ridicat de inteligenta. Sunt multe idei bune aici si mult potential nedescoperit”, spune Halik, care a lansat de curand universitatea online Success University si pe plan local.
In opinia sa, succesul depinde foarte mult de sistemul de credinte al fiecaruia si de pasiunile fiecaruia, pe langa modelele de business pe care le aplici.
Halik a investit foarte mult timp sa inteleaga cine este si sa lucreze la dezvoltarea sa personala.
“Studiindu-ma si intelegandu-mi dorintele, banii au fost doar un produs secundar al acelui mod de gandire. Nu mi-am spus de la inceput ca vreau sa fac multi multi bani. Am petrecut prima jumatate a vietii mele lucrand cu interiorul meu. Definind cine sunt eu. 99% e psihologie si 1% e strategia in sine de a produce bani si bunastare”, explica Halik, care este de parere ca un vis neimplinit te poate bantui toata viata.
O alta nemultumire a sa este faptul ca educatia financiara n-a fost niciodata predata in scoli. “Daca ai datorii traiesti in frica, frica de a-ti pierde casa, masina. Cum sedezi o populatie? Incurajandu-i sa aiba datorii. Cand ai datorii esti sedat si e mai putin probabil sa faci parte din clasa care se va inalta. Sistemul educational care exista acum iti spune sa-ti iei o slujba, una singura, o singura sursa de venit. Nu este important cati bani castigi, ci cum investesti acei bani ca sa creezi alte fonduri”, conchide Halik.
Comments (116)
Sunt uimit cum zi de zi, tot mai multi oameni incearca sa-si gaseasca un loc de munca, care sa le asigure un trai mai bun, o viata minunata…
Dar, te-ai gandit cum ai putea sa iti creezi venituri pasive (insemnand sa nu muncesti pentru bani), care cu adevarat sa iti ofere o viata mai linistita, o viata in care sa ai timp sa te plimbi sau sa faci absolut tot ceea ce-ti doresti si mai ales sa ai TIMP.
Exista si o alta cale de a avea un venit. Dar trebuie sa recunosc ca nu seamana cu cea de a fi angajat si de a primi la sfarsitul lunii o remuneratie.
Aceasta remuneratie poate sa intarzie daca te-ai decis sa intri in afaceri, dar este vorba de un alt venit.
Am aflat ca ceea ce ii ingrijoreaza pe foarte multi in debutul lor in afaceri, este tocmai frica de a nu pierde, de a nu face greseli…
Ei bine, tocmai asta face parte din reteta succesului!
De ce ?
Am sa-ti dau cel mai simplu exemplu care m-a facut sa inteleg mai bine succesul.
Pai, gandeste-te ca inainte sa inveti sa mergi pe bicicleta ai cazut. Asta nu te-a facut decat sa mergi mai departe si sa inveti sa dobandesti curaj si sa prinzi experienta, sa conduci accea bicicleta.
Succes in tot ceea ce intreprinzi!

In primul rand este nevoie de prezenta ta online. Fie ca ai un site (pe care il administrezi), ai un blog , sau un simplu profil (yahoo 360, hi5, etc) in care ai lejeritatea introducerii continutului, linkurilor si bannerelor, inseamna ca esti online si poti beneficia de toate avantajele pe care le voi descrie mai departe.
La intrebarea: Despre ce sa scriu? iti raspunzi simplu. Despre O R I C E imi face placere si numai atunci cand V R E A U eu.
In momentul in care ai 2-3 articole si esti hotarat(a) sa mergi mai departe, completeaza formularul online (il gasesti la cei care sunt deja afiliati) pentru a deveni afiliat(a) RichDad si a obtine venituri pasive din acest program. In maxim 14 zile (de obicei in 1-2 zile) vei obtine acceptul RichDad si vei primi parola si codul pentru serverul de administrare al acestui program.
Acum totul este pregatit pentru a incepe un Club de CashFlow.
Te poti inspira din teoriile si opiniile jucatorilor si managerilor de club de pe grupul WorldStream. Participand la discutii inveti mai multe intr-un timp mai scurt. Avantajele sunt de partea ta.
Care este diferenta intre un jucator si un manager de club?
Jucatorii de CashFlow invata abilitatile financiare de la managerii de club si de la ceilalti jucatori. Managerii de club invata si mai mult invatandu-i pe jucatorii de CashFlow regulile si tacticile de joc. Deci cu cat joci cu mai multi jucatori, cu atat inveti mai multe. Esti ca un bulgare de zapada care se rostogoleste la vale si creste in diametru o data cu distanta parcursa.
Cateva cuvinte despre programul de afiliere RichDad.
Inserand in textul articolelor, bannere si linkuri care trimit vizitatori catre RichDad, primesti un comision din vanzarile facute de ei. De asemenea primesti si bonusuri din vanzarile care vin de la sub-afiliatii pe care ii inviti in acest program.
Aflierea RichDad este gratuita.
Poti obtine 50$ – 500$ pe luna de la RichDad chiar daca ai un trafic relativ redus. Pentru un trafic mediu te poti astepta la vanzari considerabil mai mari.
Programul RichDad iti poate asigura un venit pasiv cu minim de efort din partea ta. Jocurile din seria CashFlow, casetele audio si video, CD-urile sunt noi pe piata din Romania, ceea ce reprezinta un beneficiu major pentru afiliati. In plus, RichDad.com te ajuta cu un sistem de management al cestui program prin serverul de care deja am amintit.
In timp ce majoritatea programelor de afiliere ofera comision numai pe vanzarile facute in timpul vizitarii siteului comercial, CASHFLOW Connection permite obtinerea comisionului pe un interval de 100 de zile de la clickul vizitatorului pana la cumpararea efectiva.
Exemplu:
un utilizator este trimis de un banner afisat la tine si este directionat catre RichDad.com dar nu cumpara imediat. RichDad.com acorda un timp de pana la 100 de zile pentru o cumparare efectiva. Ceea ce inseamna ca vizitatorul care a dat click pe un banner la tine si a ajuns intamplator chiar si dupa doua – trei luni direct pe RichDad , tu tot vei obtine un comision din acea vanzare!
Daca inscrii sub-afiliati vei obtine un comision din vanzarile lor de 2%.
Deci vei fi platit pentru toate vanzarile generate de situl sau blogul tau, plus un comision de 2% din fiecare vanzare realizata de sub-afiliatii tai! Unii afiliati constata ca e mai usor sa-si construiasca o retea de sub-afiliati decat sa se ocupe de promovarea bannerelor sau linkurilor.
Exista doua modalitati de a genera un venit pasiv din acest program de afiliere.
1. Trimitand vizitatori de la tine sa cumpere de pe RichDad. , jocuri CashFlow, CD-uri si casete audio-video pentru dezvoltarea abilitatilor in investitii, imobiliare, vanzari, financiare. Aceste materiale sunt foarte rare pe piata romaneasca.
a. Din fiecare vanzare de pe siteul/blogul tau in max 100 de zile de la primul click, vei primi 15% comision din totalul vanzarilor, excluzand taxele si transportul.
b. Comisionul tau va fi trimis trimis prin cec, trimestrial.
2. Inscriind mai multi afiliati (sub-afiliatii tai devin afiliati RichDad.com).
a. Pentru fiecare vanzare de pe siturile/blogurile sub-afiliatilor, facuta in max 100 de zile de la primul acces, vei obtine 2% comision din vanzarile totale, excluzand taxele si transportul (sub-afiliatii primesc un comision de 15% din vanzarile lor).
b. Acesti 2% vor apare in compensarile trimestriale.
Retine urmatoarele trei lucruri dupa completarea formularului de subscriere la RichDad.
1. Pastreaza ID-ul si parola pe care le vei primi pe email. Salveaza-le pentru ca vei avea nevoie de el pentru autentificarea pe serverul de administrare.
2. Urmareste instructiunile din emailul pe care il vei primi pentru acceptarea in acest program.
3. Insereaza bannerele si linkurile in siteul sau blogul tau pe care le vei copia (copy/paste) din sistemul de administrare.

Motivatia care ii determina pe oameni sa porneasca un blog este variata, de la teribilism la pecuniar. Actul in sine nu presupune un efort extraordinar. Continuarea proiectului, succesului pe termen mediu si lung depinde de alti factori decit impulsul de moment. E necesara multa munca, determinare, sensibilitate la necesitatile cititorilor, un proces de imbunatatire continua.Cei 1% care, statistic vorbind, reusesc sa produca un blog de succes vor putea sa scoata si bani din aceasta activitate.
Aici vine partea interesanta. Desi nu pare, un blog este o structura ce produce un venit pasiv.
Ce inseamna venit pasiv?
E visul fiecaruia dintre noi!
E un venit care se obtine de pe urma unui bun, material sau de alta natura (drepturi de proprietate intelectuala, de exemplu) si care se realizeaza “de la sine”, fara contributia activa a proprietarului.
Ai putea spune ca blogul nu este un generator de venit pasiv, din moment ce, mai mult sau mai putin zilnic, trebuie sa lucrezi la el.
Depinde.
De tipul blogului. Daca blogul tau este un blog “de reactie” adica unul in care apar comentarii legate de evenimentele proaspete dintr-un domeniu al vietii, atunci nu este un generator de venit pasiv. Pentru ca in momentul in care te-ai oprit din posting, nu mai esti interesant pentru cititorii tai.
Cu totul altfel stau lucrurile cind e vorba de un blog “de continut”. Daca in blogul tau ai articole pe un anumit subiect (sa zicem programarea in java), totalitatea articolelor constituie o biblioteca, ce are valoare in sine, chiar daca nu mai creezi articole noi.
E adevarat, chiar si un blog “de continut” isi pierde in timp atractivitatea daca nu are post-uri noi. Dar sint solutii si pentru asta. Poti sa utilizezi guest-post-uri (articole scrise de altii) si, din cind in cind, sa mai postezi si tu.
Calitatea extraordinara a blogului, ca a oricarui site de internet, este ca venitul e pus pe pilot automat. Reclamele (de toate tipurile imaginabile), sistemele de recomandare, download-urile platite, orice produce bani este condus de catre un soft. Banii sint contabilizati la partenerii tai, care ii vireaza la tine in cont, din timp in timp. Nu faci decit sa-ti verifici contul.
Desigur, lucrurile nu sint chiar asa de simple. Un blog necesita, pe linga articole noi, management. Cu toate acestea, poti sa-l conduci folosind timpul eficient, utilizind doar o fractiune din timpul de 8 ore pe care ar trebui sa-l petreci la lucru, daca ai fi angajat.
Procesul poate fi dezvoltat. Poti grupa articolele in capitole, poti sa scoti o carte, in format digital sau tiparita.
Mai e brandul. Daca ai reusit sa-ti faci un nume, o imagine vandabila, poti s-o utilizezi ca sursa de venit. O solutie ar fi vinzarea de tricouri, cani, calendare, orice cumpara publicul larg.
In principiu, limita este data de imaginatia ta. Pentru ca orice creatie intelectuala, daca stii cum s-o impachetezi, genereaza, prin drepturile de proprietate intelectuala, un venit pasiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu