miercuri, 10 aprilie 2013

Castiguri AdSense mai mari


Castiguri adsense mai mari folosind metode dovedite.


Pentru majoritatea webmasteri-lor si bloggerilor, Adsense este metoda numaru unu pentru a genera un venit considerabil. Majoritatea sunt mereu in cautare de metode noi despre cum pot avea castiguri Adsense mai mari. Multi bloggeri folosesc tehnici precum cuvintele cheie profitabile, in fiecare articol pe care ei il publica.Dar de multe ori ei dau gres si nu reusesc sa ajunga la castiguri Adsense mai mari. Nu au succes deoarece nu reusesc sa realizeze ca de multe ori problema nu consta in ce cuvintele cheie folosesti, sau cum introduci aceste cuvinte cheie in articolul respectiv. Este o chestiune legata de navigarea pe site si o descriptie proasta a link-ului care o folosesti pentru a atrage traffic.
Avand cuvinte cheie profitabile este o parte a monezii, iar cealalta parte nu are nici o legatura cu cuvintele cheie, dar totul tine de cum sa atragi vizitatori care sa poata da click pe acele cuvinte cheie profitabile.

Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 



Afaceri online

PC Computer

Locuinta - O investitie necesara

De la prietenii niștri RELIGIE

LITERATURA și CREDINTA

Economico - Sociale

Politici Fiscale , Sociale

Situatia ECONOMICO-SOCIALA

Stiinta si tehnica

Atrage atentia printr-o navigare usoara cu link-uri
Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a pastra vizitatori pe site, este sa faceti posibila trecerea de pe o pagina pe alta simpla si usoara. O navigare buna cu link-uri te poate ajuta sa ai castiguri adsense mai mari. Cei mai multi dintre vizitatori se uita pe pagina dupa lucruri interesante, pana le gasesc. Avand navigarea pe site pusa la punct le puteti oferii link-uri utile care ii pot ajuta sa gaseasca ce are nevoie rapid. Poate fi folosita si pentru a atrage trafic mai mult pe paginile care contin cuvinte cheie profitabile. Simplu, fa link-urile (spre paginile ce contin cuvinte cheie profitabile), mai atractive folosind cuvinte cheie legate de ceea ce vizitatorii cauta.
Cuvinte cheie profitabile
O navigare usoara de asemenea poate fi folosita pentru a avea castiguri Adsense mai mari, folosind Adwords sau oricare alta metoda de  PPC advertising pentru a atrage mai mult trafic pe site-ul tau. Daca nu puteti folosi ppc din pricina pretului, aceasta metoda poate fi folosita cu un cost mic, depinzand de nisa pe care ai ales-o.
Mai intai alege o pagina (sau mai multe) din site-ul dvs pe care folositi cuvinte cheie ieftine in continutul ei. Acest lucru te ajuta sa folosesti Adwords pentru a atrage trafic pe aceasta pagina, fara sa cheltui prea multi bani.
Acum folosind o descriere unica care sa faca link-ul sa iasa in evidenta, puteti folosii ceva gen “downloadeaza gratis…” sau “aici gasiti gratis…”. Incercati sa fiti creativi si alegeti cu atentie freazele care vor atrage curiozitatea vizitatorilor. Desigur asta nu inseamna ca puteti folosi orice pentru a face oameni sa de-a click pe link-ul dvs, aveti nevoie ca ei sa prinda incredere in tine si sa devina vizitatori frecventi. Deci, folositi cu atentie cuvinte cheie relevante pentru continutul paginilor tale pe care incerci sa ii faci sa o citeasca.
Prin orientarea anunturilor dvs pe aceleasi cuvinte cheie slab platite pe care le-ati folosit in continutul paginilor alese (astfel incat sa puteti licita pe ele cu un cent sau doi). Aproape de fiecare data, cand vizitatori intra pe o pagina web, doresc sa iasa sau sa mearga pe alta pagina a aceluiasi site. Da cu link-urile care le sar in ochi, urmatoarea lor destinatie va fi cu siguranta pagina cu cuvinte cheie profitabile spre care ai facut referire prin link-urile puse. Ceea ce inseamna mai mult trafic (mai multe click-uri) pe cuvintele cheie platite cu mai multi bani.
Experimentati mai multe stiluri de text pentru link-uri, folosind link-uri in diferite locuri pe pagina ta si monitorizand activitatile de pe pagina folosind  Google Analytics, te va ajuta sa gasesti cea mai buna metoda pentru a avea mai multe click-uri pe acele cuvinte cheie adsense profitabile, care in cele din urma te va ajuta sa ai castiguri adsense mai mari


Cum puteţi segmenta traficul
Pentru a vă ajuta să înţelegeţi traficul de pe site-ul dvs., iată câteva sfaturi despre modul în care îl puteţi segmenta mai eficient. Împărţirea traficului în segmente şi canale vă ajută, de asemenea, să înţelegeţi care sunt campaniile care funcţionează mai bine, unde au loc cele mai multe dintre interacţiunile utilizatorilor şi aşa mai departe. Acest lucru vă va ajuta să monitorizaţi performanţa anunţurilor Google pe site-ul dvs.
Vă recomandăm o abordare în doi paşi. Primul pas este să evidenţiaţi o porţiune a traficului de analizat, iar pasul al doilea este să vedeţi datele corespunzătoare acelei porţiuni de trafic.
Pasul 1: utilizarea de canale pentru a identifica anumite porţiuni de trafic în vederea studierii acestora
Aveţi două opţiuni pentru utilizarea de canale în contul dvs. AdSense.
  • plasaţi porţiuni diferite de trafic AdSense într-un canal. De exemplu, puteţi utiliza un canal URL pentru a segmenta modul de funcţionare a anunţurilor dvs. pe întreg domeniul (example.com), pe părţi ale domeniului (cum ar fi sports.example.com) sau pe o anumită pagină (sports.example.com/marketingid.html). Aceasta vă permite să observaţi evoluţia traficului corespunzător anunţurilor dvs. pe aceste zone specifice de site. Pentru a obţine datele în forma cea mai concisă, vă sugerăm să utilizaţi canale unice pentru anumite pagini. De exemplu, utilizaţi identificatori unici ai adreselor URL pentru fiecare sursă de trafic spre site-ul dvs, iar apoi alocaţi un canal URL paginii respective în cadrul site-ul dvs. (sports.example.com/marketingid1.html faţă de sports.example.com/marketingid2.html);
  • utilizaţi canale personalizate pentru anumite unităţi de anunţuri. Aceasta vă permite să vedeţi cum funcţionează o anumită unitate de anunţuri în relaţie cu alta. Urmărirea mai multor unităţi de anunţuri cu ajutorul canalelor unice vă ajută să observaţi rapid dacă o anumită unitate de anunţuri necesită atenţie. Valoarea CTR pentru o unitate de anunţuri este cu mult mai mare decât pentru alta? Puteţi investiga şi vedea cu uşurinţă dacă valoarea CTR este semnificativă în contextul istoricului valorilor CTR pentru întregul cont.
Pasul 2: utilizarea serviciului Google Analytics pentru a analiza secţiunile de trafic stabilite
Cu Google Analytics puteţi analiza anumite porţiuni de trafic de pe site-ul dvs. De exemplu, să spunem că aveţi un canal URL care identifică sports.example.com/marketingid1.html drept adresă URL pe care trebuie s-o analizaţi cu mai multă atenţie. Puteţi utiliza Google Analytics pentru a vedeatraficul către pagina respectivă.
Cu Segmentarea avansată, puteţi afla informaţii despre vizitatorii site-ul dvs., cum ar fi, dacă sunt vizitatori noi, din ce ţări provin, dacă fac clic pe anunţurile dvs. AdSense şi multe alte informaţii statistice interesante.
În cazul în care descoperiţi că una dintre sursele dvs. de trafic generează mult trafic, iar acesta nu reprezintă publicul vizat pentru site-ul dvs., puteţi efectua modificările necesare. De exemplu, dacă aţi lansat recent o campanie publicitară, iar aceasta trimite pe site vizitatori care par să nu fie interesaţi de conţinutul site-ului dvs. (puteţi deduce aceasta din valorile ridicate ale ratei de ieşiri imediate), atunci veţi şti că trebuie fie să modificaţi campania publicitară, fie chiar să utilizaţi o altă soluţie publicitară.
Dacă aveţi mai multe surse de trafic, Google Analytics vă poate ajuta să le segmentaţi, cu ajutorul unui generator de adrese URL. Acesta reprezintă o funcţie utilă dacă gestionaţi campanii complexe de marketing.
Doriţi să începeţi? Aflaţi mai multe despre beneficiile oferite de canale şi conectaţi-vă contul AdSense la contul Google Analytics chiar azi.


99 Cuvinte cheie profitabile pentru AdSense

Cuvinte cheie profitabile! Oricine incearca prin diferite metode sa gaseasca o cale pentru a incorpora cuvinte cheie profitabile in continutul lor. Dupa cum stiti cu toti, cuvintele cheie joaca un rol important cand e vorba despre cat de mult poti castiga cu google Adsense. Desigur nu puteti sa va incarcati blogul de cuvinte cheie profitabile care nu au nici o relevanta cu subiectul sau continutul acestuia, ca mai apoi sa va asteptati sa primiti mii de click-uri pe acestea. Cuvintele cheie profitabile relevante, folosite cu un continut de calitate este cheia pentru a putea castiga cat mai mult cu Adsense. Mai jos aveti cateva dintre cele mai bune cuvinte cheie profitabile.
Am incercat sa va ofer si valorile de Med. CPC si Max. CPC pentru a va forma o parere despre cati bani puteti castiga in parte cu aceste cuvinte cheie profitabile. Daca puteti integra aceste cuvinte cheie profitabile in continutul dvs, unde va fi relevant si semificativ, te poti astepta sa faci o gramada de bani, chiar si dintr-un singur blog cu cateva pagini plin de continut de calitate si informatii care contin cateva dintre aceste cuvinte cheie profitabile.
Max CPC ($)Costul maxim pe click Avg CPC ($)Costul mediu pe clicCuvinte Cheie
520.5297.44domains yahoo
418.6379.81domain name yahoo
145.7168.91dc hair laser removal washington
119.6366.15law lemon wisconsin
135.9451.14hair removal washington dc
493.7341.97domain registration yahoo
262.0240.36benchmark lending
438.2338.05domain yahoo
330.5037.86yahoo web hosting
121.8637.29hair laser removal virginia
121.2736.59peritoneal mesothelioma
46.3836.55ca lemon law
81.5834.13best buy gift card
96.8731.10adverse credit remortgage
234.3330.98mesothelioma information
48.6829.77law lemon ohio
54.3129.34att call conference
83.2229.10insurance medical temporary
82.3328.95illinois law lemon
82.3328.78mesothelioma symptoms
60.8628.51angeles drug los rehab
36.8828.26personal injury solicitor
101.3028.23att go
61.4728.03accident car florida lawyer
159.0027.11google affiliate
90.4827.11at t wireless
172.6026.31100 home equity loan
46.7226.28mcsa boot camp
40.1826.19anti spam appliance
93.1226.17adverse remortgage
37.3326.00chicago hair laser removal
53.7025.98att conference
101.2625.84at and t
102.5225.45laser hair removal maryland
123.0425.15mesothelioma
74.6624.88buy gift card
114.8824.80mesotheloma
41.7024.52student loan consolidation program
58.7024.45california law lemon
112.2224.30event management security
129.1324.15canada personals yahoo
62.1124.15orlando criminal attorney
41.5923.78uk homeowner loans
48.6523.71vioxx lawsuit
27.8023.55compare life assurance
73.4123.34criminal defense federal lawyer
141.0023.29american singles
73.7023.09federal criminal defense attorney
34.6123.07laser hair removal manhattan
102.6923.03att prepaid wireless
170.8923.00fortis health insurance temporary
39.3122.93miami personal injury lawyer
37.7922.75hair removal chicago
69.0922.74at and t cell phones
37.5922.61refinance with bad credit
103.1922.47malignant mesothelioma
63.9522.45lease management software
169.0522.34primary pulmonary hypertension
37.7722.27miami personal injury attorney
53.8822.24anti spam lotus notes
31.5622.23life insurance quotes
105.0521.91egg credit
39.2521.80anti spam exchange server
65.9821.77lemon law
193.3921.67google adsense
33.0921.67best consolidation loan student
34.2221.63refinance with poor credit
77.4421.49employee leasing
34.6121.36student loan consolidation center
40.4521.35buyer mortgage note
57.4921.34federal student loan consolidation
55.2421.33symptoms of mesothelioma
30.5121.31city hair laser new removal york
133.0221.20att wireless com
30.0321.15san diego dui lawyer
66.7921.14indiana law lemon
58.2721.10law lemon michigan
70.7620.80angeles criminal defense los
27.4220.80refinancing with poor credit
106.2620.64home equity loan
41.3120.64action class lawsuit vioxx
32.6520.49term life assurance
42.7420.47e loan
63.5420.46celebrex lawyer
71.3820.37vasectomy reversal
56.2420.36mortgage rates refinancing
47.6120.28attorney law lemon
36.1320.28consolidate student loans
36.8820.17home equity loans
50.7520.11mesothilioma
43.0219.99new york personal injury lawyer
27.4219.98home equity loan rates
32.2219.97auto insurance quotes
64.0219.93georgia law lemon
37.3119.90homeowner loans
27.0319.73equity loan rates
61.5219.68administration lease software
100.2619.63egg credit card
Nu uitati, cu cat aveti mai mult continut relevant de calitate pe blog, cu atat mai mari vor fi sansele sa faci mai multi bani cu aceste cuvinte cheie. Dupa ce ati reusit sa incorporati cuvinte cheie in continutul dvs., incercati sa aduceti trafic pe blog. Cu cat generati mai mult trafic, cu atat mai multi bani vei face. Nu incercat sa aduceti orice fel de trafic. Aveti nevoie de trafic de calitate directionat pe blogul dvs., unde aveti acele cuvinte cheie profitabile care asteapta sa se de-a click-uri pe ele. Din moment ce google Adsense arata reclamele care sunt relative continutului tau, evident o persoana (trafic directionat) care ajunge pe blogul tau incercand sa gaseasca o astfel de informatie, cu siguranta va da click pe unul dintre acele anunturi care sunt realizate din cuvinte cheie profitabile, facand astfel mai multi bani.

7 Metode sa faci mai multi bani cu Google Adsense

Google Adsense este o metoda simpla prin care poti sa faci bani cu un blog. Folosit corect Adsense poate fi cea mai importanta unealta pentru a face bani online. O simpla schimbare de culoare sau stil a blocului Adsense folosit pe blog-ul tau, este o metoda foarte buna de a urca de la 5 click-uri pe zi la 50 de click-uri pe zi, iar acest lucru duce la marirea venitului din Adsense de la $0,50 pe zi la $50 pe zi sau mai mult? De aceea Optimizarea Google Adsense ar trebui sa fie printre primele lucruri pe care ar trebui sa le faceti cand faceti bani cu blog-ul sau site-ul dvs. folosind programul Adsense. Mai jos aveti cateva metode simple dar esentiale cu care va puteti optimiza Adsense pentru a functiona mai bine si a va putea creste veniturile din Adsense.
Stilul de bloc Adsense
Un bloc Adsense cu un design placut care se potriveste cu stilul blog-ului/website-ului va poate duce ratia CTR-ul la un nivel mai inalt. Dupa cum stim fiecare blog sau website are propriul design, deci experimentand diferite layout-uri putem gasi formatul cel mai bun pentru a obtine performatele dorite. Sunt cateva stiluri de bloc-uri Adsense care s-au dovedit a fi cele mai potrivite atunci cand vine vorba de castiguri Adsense. Doua dintre cele mai populare sunt:
  • 160 x 600 Wide Skyscraper cu anunțuri text, plasate pe partea stângă sau dreaptă a paginii. Ex. mai jos.
  • 336 x 280 Large Rectangle cu anunțuri text, plasat pe partea de sus sau de mijloc a paginii. Ex. mai jos.
Culori de bloc Adsense
Un important aspect legat de Adsense block sunt culorile folosite. Pentru a atrage cat mai multe click-uri pe reclamele de la Adsense, folosirea culorilor potrivite va ofera posibilitatea de a pune reclamele Adsense printre continutul paginii. In acest fel reclamele vor aparea ca a fi parte din acel continut. Un exemplu simplu ar fi folosire unui fundal alb pentru Adsense Block fara margini, pe o pagina cu background alb, care amesteca reclamele la fix cu continutul, iar acest lucru va duce la cresterea ratiei Adsense.
Cuvinte cheie platite bine
Folosind cuvinte cheie bune si bogate in continutul blog-ului este metoda numarul unu prin care va asigurati ca reclamele oferite de Google Adsense vor fi cuvinte cheie platite mult, care inseamna ca veti castiga mai multi bani pe click. Ce preferati? O pagina cu 10 cuvinte cheie pentru care sunteti platiti cu $0.02 pe click, sau 2 cuvinte cheie pentru care castigati $1.00 pe click. Desigur asta nu inseamna ca va trebui sa va incarcati blog-ul cu cuvinte cheie fara sens sau departe de subiect si fara sens, doar pentru ca sunt platite bine. Nu numai ca nu veti atrage trafic, dar de asemenea va puteti pierde si cititorii loiali. Cu toate astea spuse, retineti sa nu scrieti pentru Adsense, ci pentru cititorii dvs. si cu un ochi la cuvintele cheie profitabile
SEO (Optimizarea Motorului De cautare
Optimizarea pentru motoarele de cautare sau SEO nu numai ca te ajuta sa ai un rank mai mare, dar poate de asemenea sa contribuie la castigurile Adsense daca este corecta. Aveti mai jos cateva exemple de SEO
  1. Fisierul Robots.txt – Este deseori o metoda eficienta pentru SEO.
  2. Meta Tags – Folosirea de meta tags care definesc continutul fiecarei pagini in parte.
  3. Site Map – Crearea unei harti a site-ului dvs. folosind Google Webmaster Tools sau oricare alta metoda.
  4. Meta Title – Folosind meta title va fi mai usor sa stiti despre ce este vorba in acel continut.
  5. Title – Folosind un titlu scurt dar la subiect pentru articolul dvs., acesta fiind primult lucru pe care il vad motoarele de cautare, de aceea este considerat foarte important.
  6. Navigarea – S-a dovedit de multe ori ca un meniu pus in partea stanga a paginii este mult mai la indemana decat unul in partea de sus.
Caseta de cautare
Avand o caseta de cautare Google pe site-ul tau, nu numai ca oferi cititorilor posibilitatea de a face o cautare in Google direct de pe site-ul dvs, dar aveti de asemenea si sansa sa castigati bani din fiecare click facut de vizitatori, din reclamele afisate pe pagina cu rezultatele cautarii. Este ca si cum ati avea propriul site de cautari Google, si sunteti platit pentru cautarile efectuate pe el.
Ad links
O noua metoda pe care Adsense o ofera ,este ad links. Poate fi o posibilitate excelenta pentra a va mari veniturile din Adsense. Dupa ce Google analizeaza continutul paginii dvs. va pune la dispozitie un numar de link-uri diferite care se potrivesc cu cele mai relevante cuvinte cheie. Mai mult, puteti beneficia si din faptul ca, cititorii nu disting aceste link-uri de continutul afisat in pagina. Acest lucru de asemenea va creste rata pe clic, acesta fiind un lucru foarte bun.
Traficul directionat (traficul generat de motoarele de cautare)
Nu in ultimul rand, traficul este cel mai important factor, indiferent de natura lui. Cu cat aveti un trafic mai mare, cu atat veti avea o rata pe click mai mare. Nu orice fel de trafic se va converti in click-uri. Traficul generat de motoarele de cautare este cel care iti va mari rata pe click, deoarece acei vizitatori dirijati de pe motoarele de cautare pe site-ul dvs sunt deja in cautarea informatiei oferite de reclamele Adsense de pe site-ul sau blog-ul dvs. Sunt foarte multe metode diferite sa atrageti trafic directionat pe blog-ul dvs., dar nici una nu se poate compara cu traficul generat de motoarele de cautare. Traficul generat de motoarele de cautare va mari rata pe click deoarece acesti vizitatori cauta cuvintele cheie oferite de dvs.
Sunt cateva metode simple dar folositoare pentru ati creste veniturile din adsense. Sa nu uitam insa ca trebuie sa mergem mai departe, sa nu ne oprim la astea deoarece vom descoperii mai multe mijloace folosite sa putem castiga mai mult din adsense. Daca combinati Adsense  cu un blog de calitate veti descopero cea mai buna metoda sa faci bani online. Fi cu ochii pe fiecare metoda care te poate ajuta sa descoperi cea mai buna modalitate pe care o puteti folosi sa ve mariti numarul de click-uri, in acest fel va puteti mari si castigurile din Adsense.

Cu cat ai un continut mai bogat catre cuvintele cheie bine platite, cu atat poti castiga mai bine!
Am auzit ca foarte multi proprietari de site-uri de business castiga cu cuvintele: "forex", "business", "banks", "money". 
oogle scholar $47.83
advertising on google $29.11
google ad words $25.01
google earth $24.73
google tool bar $24.36
google local $23.56
froogle $23.49
google ads $21.35
submit to google $18.82
google satellite $18.25
add google $17.27
google database $16.13
google advertising $15.52
google globe $13.28
adwords $12.52
google news $12.14
google groups $12.12
google adwords $11.65
google search appliance $11.33
google satelite $11.10
google toolbar $10.87
toolbar $10.75
google blog $10.59
google desktop $10.54
google adsense $10.29
google print $9.97
google world $9.94
goggle earth $9.34
google ie toolbar $9.30
google advertisements $8.64
google desktop search $7.33
google map $7.19
google popup $7.02
google image $6.54
google search $5.04
google search engine optimization $4.93
google be $4.73
google $4.54
google maps $4.47
www google nl $4.30
google talk $4.21
ibis toolbar $4.14
gogle $4.06
maps google com $3.74
goggles $3.70
google images $3.68
google yellow $3.66
google email $3.53
google it $3.50
google video $3.46            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu