miercuri, 29 ianuarie 2014

Fa-ti cont de "2Parale"



Ai 10% comision de la noi pentru fiecare dintre produsele comandate! Si te asiguram ca au mare cautare. 

Magazinul nostru online este bazat pe produse teleshopping si nu numai. Sunt impartite pe categorii asa ca pentru fiecare nisa vei gasi o categorie potrivita : casa si bucatarie (produse pentru gospodine si bucatarese), sanatate si frumusete (produse pentru ingrijire personala, slabit), accesorii auto, accesorii it, electronice de toate felurile, jucarii pentru cei mici.

Ce să mai citim? 

Virusul Misterios

Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"

Măsuri de maximă protecție

Sheme Electronice

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Planet REBOOT

Fii propriu tău nutriționist  



Produsele sunt interesante si de succes iar noi facem tot posibilul sa venim si cu altele noi constant.

Livram toate comenzile in 24-48 ore, rareori se intampla sa lipseasca vreunul de pe stoc, asa ca nu vei avea probleme privind acceptarea comisioanelor. 

Alege singur cu ce advertiser vrei sa lucrezi: recomanda acum un magazin online si castiga 50 RON! 

========================================================================== 

Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

 



1. Despre 2Parale 

2Parale este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania. In acest moment, in 2Parale sunt peste 300 de advertiseri (integram lunar intre 20 si 50 de advertiseri noi) si peste 30000 de afiliati (numarul de afiliati creste zilnic). Am lansat programul propriu de afiliere prin care oferim comisioane de tip lead pentru advertiserii si afiliatii atrasi in 2Parale. 

2. Structura de comisioane 

1 RON / lead afiliat = pentru fiecare afiliat nou acceptat in retea (comisioane preferentiale mult mai mari pentru afiliatii performanti) 
40 RON / BONUS = pentru toti afiliatii nou acceptati in retea, in momentul in care acestia incaseaza prima plata 

50 RON / lead advertiser = pentru fiecare advertiser integrat in retea 

Comisioanele realizate pentru 2Parale nu pot fi dublate conform campaniei "Dublu pentru campioni". Durata de viata a cookie-ului este de o luna. 

3. Pachetul 99 

Oferim un comision de 50 RON pentru fiecare advertiser care pornește un program de afiliere în cadrul programului 2Parale 99 (http://www.2parale.ro/99). Am demarat această inițiativă la începutul lunii aprilie, iar în doar 3 luni de activitate am crescut numărul campaniilor active în 2Parale la peste 300. 

Pachetul 99 se bucură de o mare popularitate în rândul magazinelor online de Fashion, Cadouri, Copii, IT&C, Cosmetice, dar și Cărți, Home & Deco sau Electronice. Există și campanii de lead-uri de succes, așa că putem spune că Pachetul 99 s-a dovedit un adevărat succes până acum! 

4. Tips & tricks 

Poti castiga foarte usor cateva sute / mii de RON pe luna daca: 
- Esti administrator, moderezi sau esti activ in comunitati (forumuri, grupuri pe Facebook sau Linkedin etc.) de specialisti (marketing online, afiliere, SEO, AdWords, Facebook, web design, programare, copywriting, ecommerce). 
- Ai un blog citit de specialisti. 
- Stii sa faci afiliere prin trafic platit (Google, Facebook). Spre exemplu, conform keyword tool-ului de la Google sunt cateva mii de cautari pentru “afiliere”, “marketing afiliat”, “bani online” etc. 

Foloseste cu incredere adresa de email afiliere at 2parale punct ro. 

Incurajam performanta si, pentru afiliatii cu rezultate bune, putem realiza la cerere bannere, landing page-uri speciale sau chiar continut in exclusivitate. 

Foloseste-te de povestile de succes ale magazinelor si afiliatilor din 2Parale. Cateva exemple recente: 
- Cum faci peste 10.000 de euro/luna din afiliere, in .ro: http://blog.2parale.ro/2012/07/cum-faci-peste-10-000-de-euroluna-din-afiliere-in-ro-matei-pavel-cautareduceri-ro/ 
- Cele mai recente testimoniale: http://blog.2parale.ro/2012/07/povestile-voastre-despre-afiliere/ 
- Cum cresti vanzarile cu 130% - studiu de caz TinaR: http://blog.2parale.ro/2012/07/cum-cresti-vanzarile-cu-130-studiu-de-caz-tinar/ 
- 2.245 de lei castigati dintr-o singura vanzare – povestea unui comision record http://blog.2parale.ro/2012/11/2-245-de-lei-castigati-dintr-o-singura-vanzare-povestea-unui-comision-record/ 
- InternetCorp: Pentru a avea succes, gandeste un proiect pentru utilizator, nu pentru afiliere - http://blog.2parale.ro/2013/01/internetcorp-pentru-a-avea-succes-gandeste-un-proiect-pentru-utilizator-nu-pentru-afiliere/ 
- Castigatorii din iChallenge - http://blog.2parale.ro/2012/12/castigatorii-din-ichallenge/ 
- Lista tuturor advertiserilor cu programe de afiliere active în 2Parale - http://blog.2parale.ro/furnizori-noi-in-2parale/ 


Comision procentual
Castiga un procent din fiecare vanzare care vine prin link-ul tau de afiliat si cumpara in perioada de recurenta stabilita de advertiser. Spre exemplu, daca recomanzi unui prieten un aparat foto DSLR care costa 2,500RON, iar comisionul oferit de advertiser este de 2%, tu castigi 50RON! Sau daca recomanzi unei prietene o pereche de cizme in valoare de 600RON, iar comisionul advertiserului este de 10%, tu castigi 60RON!


Ia-ti banii in fiecare luna
Poti incasa lunar banii castigati prin2Parale. Asigura-te ca ai strans din comisioane cel putin 100 RON, fara TVA, mergila pagina 'Plati' din platforma si trimite-ne o solicitare de plata pana pe data de 14 a fiecarei luni. Plata comisioanelor se face in intervalul 15-20. In platforma poti vedea exact cati bani ai castigat, verifica suma comisioanelor cu statusul 'Achitat de furnizor'. Daca esti la prima plata,primesti un bonus de 100 RON din partea noastra.

Cum se face plata
Daca esti persoana fizica, la prima plata incheiem un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Intrii in platforma, completezi un profil de plata, se genereaza automat un contract pe care il semnezi si il urci din nou in platforma impreuna cu declaratia de propria raspundere. Pentru taxele catre stat, ti se scade impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce incheiem contractul.


Lunar platim mii de lei catre partenerii care ne recomanda magazine sau afiliati noi. Aplica la campanie si devino partenerul nostru! 


Am intrat in noul an depasind doua praguri importante: avem alaturi o comunitate de mai bine de 30.000 de afiliati si am generat advertiserilor vanzari totale in valoare de peste 80 de milioane de lei, fara TVA. Zilele acestea am atins o noua cifra frumoasa: 100 Milioane de click-uri livrate partenerilor nostri.
Avem una dintre cele mai puternice Divizii de Pay Per Click, atat in termeni de bugete administrate, cat si ca echipa, premii si performante, plus o Divizie de Affiliate Management lansata recent.
Semne bune care reconfirma ascensiunea 2Parale si a performance marketigului in Romania. Semne bune pentru un an in care ne vom extinde ca echipa si retea pentru a accelera dezvoltarea platformei in directia optimizarii rezultatelor pentru toate partile: advertiseri, afiliati si retea.
Un pas in acest sens il facem inca din prima luna a anului, prin mutarea intr-un nou sediu, mai potrivit planurilor noastre de extindere.
Prin urmare, de acum ne gasiti in Str. Vulturilor 98A, Grawe Business Center, et. 6, Sector 3, Bucuresti, Cod postal: 030857 (Harta).
Totodata, sediul social al 2Parale Afiliere s-a mutat in Bulevardul Ion Mihalache, Nr. 325, Bl. 19, Ap. 1, Sector 1. Bucuresti.
Este foarte important sa actualizati noile adrese in agenda voastra si sa le folositi de acum pentru contracte, facturi, orice tip de documente si corespondenta. Pentru a fi valida, orice factura, de exemplu, va trebui eliberata cu sediul social actual al 2Parale.
Imediat ce ne vom instala cum trebuie in noua casa, va asteptam la discutii productive. Ne gazduieste o cladire eleganta si primitoare, intr-o companie frumoasa si o zona usor accesibila.
Profitam de ocazie sa multumim pentru sprijin partenerilor nostri de la ESOP, firma de consultanta imobiliara prezenta pe piata inchirierilor de birouri de 12 ani. In toata aceasta perioada a oferit consultanta in gasirea unor sedii noi pentru sute de firme antreprenoriale romanesti sau companii multinationale, tranzactionand peste 250.000 mp catre aceste firme.
Au cea mai mare baza de date cu centre de afaceri si vile destinate activitatii de birouri din Bucuresti, disponibila la www.esop.ro,  prin ESOP putand sa gaseasca un spatiu nou de birouri atat firmele care cauta spatii incepand cu 200 de mp, cat si firmele interesate de peste 10.000 mp.
Il cunosc pe Dorin Boerescu de multi ani si de fiecare data mi-a facut placere sa facem afaceri impreuna. Cand m-a sunat si mi-a zis, acum 1 luna si jumatate, ca are nevoie de un sediu nou si ar vrea ca ESOP sa-i faca o analiza comparativa a ofertelor existente in piata si sa-i ofere consultanta in alegerea sediului potrivit pentru 2Parale, m-am bucurat de 2 ori: in primul rand ca s-a gandit la noi, iar faptul ca doreste sa facem afaceri impreuna inseamna ca ne apreciaza ca oameni si apreciaza calitatea serviciilor noastre si, in al doilea rand, pentru ca aveam posibilitatea sa lucram cu una dintre firmele antreprenoriale romanesti care inoveaza tot timpul si care isi consolideaza business-ul chiar daca mediul economic nu este favorabil.
Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting.re.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu